Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0232 572 30 09
WEB http://kirazhem.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Gümüşsuyu Cad. No13 35890 Kiraz / İzmir
VİZYON : Kiraz Halk Eğitimi Merkezi olarak kurslarımıza katılmak isteyen herkese, plan ve programlar çerçevesinde, çağdaş dünyanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, kursiyerlerimizin yaratıcı yönlerini harekete geçirerek, ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, edindikleri formasyonla, düşünen, araştıran, kendine güvenen, sorumluluk sahibi ve üretken kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
MİSYON : Kiraz Halk Eğitimi Merkezi, Öncü uygulamalarıyla, Türkiye´de ilkleri gerçekleştirmek hedefindedir. Çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, örnek bir yaygın eğitim kurumu olarak yapılanma yolunda ilerlerken, geleneksel el sanatlarımızı ortaya çıkarıp, koruyup geliştirerek, gelecek nesillere bırakmak; halkımızın taleplerine uygun, çağın ihtiyaçlarını karşılayan, okuma yazma da dahil olmak üzere, kişisel gelişime katkı verecek kurslar açmaktır.
BAŞARILAR : ...
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam gün - Tam yıl
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Tam gün - Tam yıl
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ödemiş ve İzmir´e otobüs ve minibüslerle sürekli ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kiraz / İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km. İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :